Chystáte se na cesty? Vyměňte odporná instatní jídla za pravé české „vepřové na smetaně“ či „koprovku“

Léto se kvapem blíží a Češi, národ trempů a kempařů, plánují dovolené. Některé výpravy ale vyžadují, aby si cestovatelé vezli či nesli také vlastní stravu. Dnes už však jídlo na cesty může být chutné a zdravé. Dnes už není potřeba nakupovat nechutné instatní omáčky a polévky plné éček, solí a konzervantů. EXPRES MENU je dobré, zdravé a bez chemie.

alt

„Všechna naše hotová sterilovaná jídla jsou připravena podle tradičních receptur. Neobsahují žádné přidané konzervanty, dochucovadla ani barviva. Základní filosofií produktů EXPRES MENU je hotové jídlo bez zbytečných chemických přísad a náhrad použitých surovin,“ popisují výrobci EXPRES MENU. Tato rodinná firma z Krkonoš si zakládá na tom, že vaří z kvalitních a čerstvých surovin a vybírá tradiční oblíbené české recepty.

Jídlo je pouze sterilované, tedy konzervované za vysoké teploty a za určitého tlaku. Díky této metodě není potřeba do pokrmu přidávat již žádné další konzervační látky a doba trvanlivosti se vyšplhá až na tři roky. Porce jsou balené ve speciálních polypropylenových sáčcích, které odolají i menším nárazům a zároveň jsou skladné.

Navíc potravina neobsahuje lepek. „Mám bezlepkovou dietu, hodně cestuji do ciziny, bydlím po kempech a stravuji se na vlastní pěst. EXPRES MENU jsou v tomto případě ideální pro celiaka. Jídla jsou navíc velmi chutná, zvláště maso je vždy libové a měkké,“ připojuje na serveru Heureka.cz cestovatelka Lucie svou recenzi k řadě dalších pozitivních reakcí.

EXPRES MENU se dá snadno přibalit i v létě do batohu. Pak stačí mít jen vhodný vařič a ešus a kdykoli, aniž by bylo potřeba dolévat vodu, jídlo ohřát a ihned jíst.